Ja jeg er LUDOMAN!

Gambling (Pixabay)

Trangen melder sig, du ved det bare. Du skal lige spille en gang mere. Til sidst har du slet ikke styr på det. Jeg tror jeg kan kontrollere det men er det sandheden, eller er det noget jeg bilder mig ind for at undgå den rigtige sandhed. 100% ærligt så ved jeg ikke om jeg er ludoman.

Der findes forskellige test som skulle afsløre om du er ludoman.
Er du stærkt optaget af spil? Bliver du fraværende, når du spiller eller tænker på spil? Det synes jeg egentlig ikke, men det er da svært at svare på. Og behov for at øge indsatsen synes jeg egentlig heller ikke. Selv om jeg kun svarede ja til få af de spørgsmål der er på center for ludomanis hjemmeside, fortæller den mig at spil fylder meget og det kan være svært at stoppe. Jeg har oplevet, at jeg selv om jeg satte en grænse for hvor meget jeg måtte spille for, brød den grænse. Jeg har også fortiet sandheden for blandt andet min mor. Lige nu er jeg registreret for et halvt år i ROFUS (register over frivillige udelukkede spillere). Det har jeg det rigtig godt med for selv om jeg måske kun brugte 200-500 kr. om måneden er det stadig nogle penge som kunne være brugt et andet sted. Jeg har mere end en gang oplevet at vinde 200-400 kr. og spille det hele væk igen.

3 kommentarer til “Ja jeg er LUDOMAN!
 1. sEvenbites siger:

  Howdy! I realize this is kind of off-topic however I needed to ask.
  Does running a well-established blog like yours take
  a lot of work? I am completely new to blogging but I do write in my diary
  on a daily basis. I’d like to start a blog so I can easily share my experience
  and feelings online. Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers.
  Thankyou! http://Www.Se7Enbites.com/

  • construxi siger:

   Hi
   My blog is pretty new so about well-established i don’t know.
   It is pretty simple to get a blog and I only use about 1 or 2 hours every time i make a post.
   I have desided to post every tuesday, which make it 1-2 hours per. week. You should just get a domain where it is possible to have wordpress and then you are good to go.
   Hope that was an answer to your question.

 2. I am not sure where you are getting your info, but great topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for magnificent information I was looking
  for this info for my mission. https://Www.nlrbfcu.org/crypto-master-course-review/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*